fbpx

et sjovt indslag til 50 års fødselaren

Underholdning
til 50 års fødselsdag

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Google

5/5

Festligt indslag til 50 års fødselsdag

Hvis du er i gang med at finde en sjov og anderledes underholdning til 50 års fødselsdag, så læs lige med her.

Jeg kan nærmest garantere, at dine gæster aldrig nogensinde før har oplevet et show som mit.

Mit navn er Claus Reiss, og som den eneste kunstner i hele Danmark blander jeg comedy med sækkepibe

Mit comedy show er fyldt med selvironiske jokes om at være sækkepibespiller i Danmark. 

Gæsterne får virkelig rørt lattermusklerne, når de lærer om mine uheldige oplevelser, der følger med denne beskæftigelse.

Comedy til 50 års fødselsdag

Ud over en masse jokes, indeholder showet kendte pop –og rocknumre, som du har aldrig har hørt før på en sækkepibe. Forestil dig at høre Europe’s Final Countdown eller AC/DC’s udødelige klassiker Thunderstruck.

Gæsterne byder ofte ind med kommentarer om musikken eller min kilt. Men de skal også forvente et hurtigt kækt svar tilbage, som alle til festen vil grine af.

Skal underholdningen gøres personlig, så send mig nogle stikord eller historier om 50 års fødselaren og så fletter jeg det naturligt ind i f.eks. en tale.

Send en forespørgsel i dag

Klar til en uforglemmelig oplevelse?

Hvordan underholdning til 50 års fødselsdag kan tage sig ud

Forestil dig at stemningen til din 50 års fødselsdag er høj og dine gæster er i et rigtig festligt humør. Pludselig bliver den forstyrret af noget sækkepibemusik i det fjerne, og det kommer nærmere og nærmere.

Midt i mellem hovedret og dessert træder jeg ind på dansegulvet iført kilt og med høj traditionel sækkepibemusik. Gæsterne sidder med et forundret blik og måske et nervøst smil på læberne. De falder dog til ro allerede efter min første sætning og bliver hurtigt klar over, at nu venter der dem en sjov oplevelse.

Jeg laver en række jokes omkring hvorfor jeg dog er startet med at spille på dette usædvanlige instrument og hvilke uheldige oplevelser, der er fulgt med, som for eksempel den største udfordring af dem alle: At finde et sted at øve!  

50 års fødselaren i centrum

Skal underholdningen gøres personlig, så send mig bare et par stikord eller historier om 50 års fødselaren og så fletter jeg det naturligt ind i underholdningen i f.eks. en tale.

Underholdningen fungerer også fint uden denne info, og jeg plejer at invitere en fra publikum op at prøve sækkepiben, hvilket ville være oplagt skulle være 50 års fødselaren. Uanset om man er mand eller kvinde, så må det da være den ultimative oplevelse, som man kan ønske sig i 50 års fødselsdagsgave. 

Interaktion med gæsterne

Jeg har endnu ikke oplevet en 50 års fødselsdag, hvor en eller flere gæster ikke bryder ind undervejs i showet med forskellige spørgsmål eller ”sjove” bemærkninger. ”Hvad har du under kilten?”, dukker op stort set hver gang…

Det er helt ok med mig og der kommer et lynhurtigt og improviseret sjovt svar fra mig, som ikke gør nogen forlegen men altid får gæsterne til at grine højt sammen. Jeg sætter stor pris på interaktionen med gæsterne og det er også med til at give showet en helt ny komisk drejning, som kræver improvisation. 

Whisky In The Jar og Amazing Grace

Sækkepiben er mere end bare en gimmick i min underholdning til 50 års fødselsdagen og jeg har i over 20 år spillet på et meget højt niveau både i Danmark og i moderlandet Skotland. Derfor kan jeg krydre underholdningen med professionelt udførte coverversioner af for eksempel Whisky In The Jar, Thunderstruck eller temaet fra Star Wars filmene.

Jeg spiller naturligvis også de udødelige sækkepibeklassikere Scotland the Brave og Amazing Grace.

Tre ting der gør min underholdning til 50 års fødselsdag helt unik

Jeg slutter altid min underholdning af med en sjov finale og en sækkepibeudmarch til lyden af gæsternes klapsalver.

  • Alle får en stor og uventet oplevelse
  • Alle kommer til at grine sammen – og ad hinanden
  • Gæsterne vil få svært ved at glemme denne underholdning i lang tid

Varighed: ca. 30 min. 

Her kan du læse om alle de arrangementstyper, hvor jeg laver sjov underholdning til fest.

“Det var fremragende underholdning i topklasse med Claus og hans sækkepibe.

Det var en succes til 50 års fødselsdagen – hvor alle var flade af grin over ham.”

– Henrik W. Jensen, Hedensted