morgenmusik

Morgenmusik
med sækkepibe

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Eventzonen

5/5

Anderledes morgenmusik

Hvorfor ikke vække brudeparret på en helt anderledes måde? Jeg har spillet sækkepibe i over 20 år og er meget erfaren i at spille morgenmusik til sølvbryllup og guldbryllup.

Sækkepibemusik får hårene til at rejse sig og vil give brudeparret en uforglemmelig start på dagen. Et indslag der altid giver et stort indtryk, og er et sjovt alternativ til hornmusik.

Mit repertoire

Jeg har et bredt repertoire at skotske melodier, deriblandt klassikerne Scotland the Brave og Amazing Grace. Hør dem her

Som morgenmusik til sølvbryllup eller guldbryllup spiller jeg f.eks. “Katinka, Katinka”, “Det er så yndigt at følges ad” og “I østen stiger solen op”.

Jeg spiller også gerne brudeparret op til en svingom med “Brudevalsen”.

Som et supplement til morgenvækningen, tilbyder jeg at underholde indenfor ved kaffen med mit sækkepibe comedy show. Læs om det her

Send en forespørgsel allerede i dag

Klar til en uforglemmelig oplevelse?

Alternativ morgenmusik

Jeg bliver ofte kontaktet, fordi brudeparret har givet udtryk for, at de ikke vil vækkes til hornmusik. Det kan også være, at de vil undgå alt det traditionelle morgenmusik til sølvbryllup.

Her passer sækkepiben perfekt ind. Ingen regner med at høre skotske toner kl. 7 om morgenen i et villakvarter, og parret kan helt sikkert høre musikken! Jeg får altid positiv feedback på mit indslag, fordi det er så utraditionelt, mens gæsterne alligevel godt kan synge med.

Hele morgenserenaden leveres med min musikalske ekspertise samt et glimt i øjet.

“Super mange tak for en fed optræden og dejlig musik.”

– Cecilie Espensen, Slangerup
SØLVBRYLLUP