banko for firmaet

Original og sjov
banko opråber

Bankoopråber med jokes og sækkepibe

Prøv noget helt nyt og få en sækkepibe-spillende stand-up komiker til at være jeres banko opråber.

Tal-opråbene krydres med improviserede rim og sjove indfald om jer eller det alletiders larmende instrument.

Jeg krydrer bankospillet med selvironiske jokes og spiller pop & rock på piben, når vinderen skal fejres. Der bliver også plads til quizzer med relation til jeres virksomhed.

Hver vinder bliver interviewet af mig, og det er ikke til at vide, hvad der slynges ud af sidegevinster eller kække bemærkninger fra min side. Alt sammen i en god og sjov tone.

Jeg tilbyder også at være banko opråber på engelsk.

Case: Internationalt banko event

“Vi havde fornøjelsen af at have Claus Reiss som bankoopråber. Det hele forløb sig meget professionelt.

Han formåede at tale rigtig godt ind i den kultur som eksisterer på stedet og det gav en enormt god effekt på deltagerne. Det hele blev meget personligt.

Vi er meget imponeret over Claus’ evne til at holde hovedet koldt når teknikken drillede og han selv måtte padle for at holde stemningen oppe.

Og sidst men ikke mindst så er Claus skide sjov og behagelig at omgås med, han formår at ramme ind i en humor som alle kan være med på, også på tværs af lande og kulturer.

Endnu en gang tak for en rigtig god oplevelse.”

– Simone Garbenfeldt, PanzerGlass

Sjovt banko event for alle

Glæd jer til en eftermiddag eller aften, hvor I både bliver underholdt og måske vinder en halv gris 😉

Med min baggrund som fuldtids-performer i over 13 år, kan I trygt læne jer tilbage i kontorstolen og blive underholdt af selvironiske jokes og sækkepibeversioner af Barbie Girl, My Heart Will Go On og Thunderstruck.

I sørger for gevinster og sidegevinster, og jeg sørger for alle får bankoplader og en rigtig sjov oplevelse, som I vil snakke om længe efter.

Banko, stand-up og sækkepibe – det er showbizz’ svar på et kinder æg.

Danmarks Nationalbank logo
Deloitte logo
Novo logo
Kellogg's logo

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Google

5/5

Send en forespørgsel i dag

Klar til en uforglemmelig oplevelse?

Sådan kan banko for firmaer foregå

På forhånd har vi aftalt gevinster, sidegevinster og antal bankorunder.

Efter en præsentation af den eksterne banko opråber, kommer jeg spillende på sækkepibe til den overraskede forsamling – og så er vi i gang!

Sjov opvarmning

For at få skabt den rigtige stemning, laver jeg comedy i 5-10 min. inden bankospillet går i gang.

Jeg leverer selvironiske jokes omkring, hvorfor jeg er startet på det underlige instrument og de misforståelser kilten og dens høje musik har givet.

Banko regler

Da folk ofte tager banko meget seriøst – især hvis der er gode præmier – bruger jeg god tid på, at alle er sat ind i reglerne.

Jeg anbefaler, at der spilles én vandret række, to vandretter rækker og fuld plade.

Undervejs i spillet kombinerer jeg tallene med tarvelige rim, evt. anekdoter om kollegerne, irrelevant sækkepibe trivia eller fun facts om jeres virksomhed.

Interaktion med kollegerne

Efter hver runde interviewer jeg vinderen, og vi får en sjov samtale. Der bliver også delt sidegevinster ud på kryds og tværs og måske lige en quiz midt i det hele – eller en anonym afstemning, hvor virksomheden (eller mig) bliver hængt ud.

Vinderen skal selvfølgelig også have en fanfare – måske endda prøve piben… Med 22 års erfaring på bagen, spiller jeg sækkepibe hits som Amazing Grace eller Thunderstruck.

Varighed for et banko event

Jeg anbefaler tre fulde runder, hvoraf hver runde består af 1 række – 2 rækker og fuld plade. Varigheden er på ca. 1,5 time.

Antal runder og varighed kan varieres efter jeres ønske.

Yderligere info

Til banko eventet tager jeg udgangspunkt i mit sækkepibe comedy show, som også kan hyres som sjovt indslag til firmafest og underholdning til julefrokost.

“Udover musikken var Claus fantastisk til at underholde. Det var ren begejstring herfra.”

– Lise Jensen
JORD•MILJØ A/S