sjovt indslag til Privatfest

Morsom underholdning
til fest

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Google

5/5

Festunderholdning for alle

Jeg er den eneste i DK, faktisk EU der kombinerer comedy med sækkepibe. Jeg har over 15 års erfaring med at lave morsom underholdning til fest og garanterer, at dine gæster vil grine – meget!

Min humor rammer bredt, så både unge og ældre morer sig lårklaskende. Jeg optræder til enhver privat fest som underholdning til fødselsdag •  konfirmationsvendegildepolterabend  bryllup • kobber- sølv- og guldbryllup.  

Ansatte slipper heller ikke for mit show, når jeg kommer og laver underholdning til firmafest eller underholdning til julefrokost.

Showets indhold

Med min baggrund i stand-up komikken kommer jeg med komiske vinkler på hvordan det er at spille sækkepibe i Danmark iført kilt.

Mine jokes er selvironiske og gæsterne flækker af grin, når jeg går i detaljer med min musikalske karriere og forhindringer.

Under mit show spiller jeg også kendte numre, som man ikke skulle tro ville komme fra en sækkepibe. Det kan f.eks. være Yellow Submarine, Star Wars temaet eller Thunderstruck med AC/DC

Send en forespørgsel i dag

Klar til en uforglemmelig oplevelse?

Eksempel på morsom underholdning til fest

I løbet af festen kommer jeg spillende ind på sækkepibe i kilt til de overraskede gæster.

Folk tror, at nu kommer der et formelt og højtideligt indslag fra Skotland. Men de tager fejl. Allerede fra min første sætning begynder folk straks at grine.

Jokes om de store udfordringer

Jeg fortæller bl.a. jokes om hvorfor jeg er startet på dette besynderlige instrument, hvilke uheldige oplevelser jeg har haft og en af de største udfordringer ved at spille på det instrument – at finde et sted at øve.

Gæsterne bliver en del af showet

Ofte stiller folk spørgsmål i løbet af showet, feks. om hvad der er under kilten – et spørgsmål jeg nemlig aldrig har hørt før… Jeg kommer med et svar prompte, som altid giver en sjov drejning på underholdningen.

Undervejs inviterer jeg en af deltagerne op og prøve sækkepiben. Det må jo være den største oplevelse man kan få!

Pop og rock på sækkepibe

Jeg supplerer min festunderholdning med kendte melodier som Final Countdown, Vimmersvej, Thunderstruck eller temaet fra Titanic eller Star Wars. Jeg spiller selvfølgelig de kendte klassikere som Scotland the Brave og Amazing Grace.

Showet slutter af med en sjov finale og sækkepibe udmarch til lyden af folks klapsalver.

Kontakt mig, hvis du ønsker at få en unik oplevelse & anderledes underholdning til fest.

Jeg har også målrettede sider til årsdage – f.eks. underholdning til 40 års fødselsdag og underholdning til 60 års fødselsdag

Varighed ca. 30 min.

“1000 tak for dit super indslag! Alle syntes at det var fantastisk! “

– Christian Hjorth-Westh, Hadsten
40 ÅRS FØDSELSDAG