Sjov Firmafest

Underholdning
til firmafest

Covid-19 info!

Trods pandemien laver jeg underholdning til firmafest inden for gældende lovgivning.

Du kan også du læse om mit online comedy show her.

Et show du aldrig glemmer

Er du nogensinde blevet inviteret til en firmafest, hvor underholdningen bestod af en kilt-klædt sækkepibe-komiker? Det tror jeg nok ikke. Men nu har du endelig chancen!

Jeg tilbyder et show, som dig og dine kollegaer næppe vil glemme. Det er underholdning til firmafest på højst utraditionel og hylemorsom vis, fordi selvironisk komik og flot sækkepibespil bliver kombineret i en fantastisk cocktail.

Underholdning for alle

I over 13 år har jeg optrådt for firmaer i hele det ganske land. Jeg har stået foran alt fra små forsamlinger på 9-10 stykker til arrangementer med over 500 deltagere.

Mit show byder på jokes om sækkepiben, den mærkelige lyd, mine uheldige oplevelser (ja, de forekommer) og en forklaring af kilten – og måske, hvad der gemmer sig under.

I får en grinet en masse og får hørt melodier som AC/DC’s “Thunderstruck”, Barbie Girl og Amazing Grace. Det er et show, som folk vil snakke om længe efter.

Jeg har også mange års erfaring i at underholde på engelsk.

Danmarks Nationalbank logo
Deloitte logo
Novo logo
Kellogg's logo

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Google

5/5

Send en forespørgsel allerede i dag

Klar til en uforglemmelig oplevelse?

Underholdning til firmafest - eksempel

I løbet af firmafesten kommer jeg spillende ind på sækkepibe i kilt til dine overraskede kolleger.

Folk tror, at nu kommer der et formelt og højtideligt indslag fra Skotland. Men de tager fejl. Allerede fra min første sætning begynder folk straks at grine.

Sækkepibe – hvorfor?

Jeg fortæller bl.a. jokes om hvorfor jeg er startet på dette besynderlige instrument, hvilke uheldige oplevelser jeg har haft og en af de største udfordringer ved at spille på det instrument – at finde et sted at øve.

Kollegerne er med i showet

Ofte stiller folk spørgsmål i løbet af showet, feks. om hvad der er under kilten – et spørgsmål jeg nemlig aldrig har hørt før… Jeg kommer med et svar prompte, som altid giver en sjov drejning på underholdningen.

Undervejs inviterer jeg en af dine kolleger op og prøve sækkepiben. Det må jo være den største oplevelse man kan få!

Top Gun, Barbie Girl og Amazing Grace

Jeg supplerer comedy showet med kendte melodier som Final Countdown, Vimmersvej, Thunderstruck eller temaet fra Titanic eller Star Wars. Jeg spiller selvfølgelig de kendte klassikere som Scotland the Brave og Amazing Grace.

Showet slutter af med en sjov finale og sækkepibe udmarch til lyden af folks klapsalver.

Kort sagt, et perfekt nyt og overraskende indslag til firmaarrangementer som:

 

Varighed ca. 30 min.

“Vi var SIMPELTHEN så glade for dig Claus”

– Anne Julie Grabowski
COMWELL