Komiker til bryllup

Underholdning
til bryllup

Covid-19 info –

Trods pandemien underholder jeg til bryllupper inden for gældende lovgivning.

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Google

5/5

Et sjovt indslag til bryllup

Hej, jeg laver et show der ikke er set før. Brudepar og gæster bliver garanteret positivt overrasket når jeg kommer spillende i kilt på sækkepibe og forvandler festen til et comedy show.

Blandingen af sækkepibe og komik er så unik, at jeg er den eneste i Danmark, ja faktisk Europa, der laver denne form for underholdning til bryllup. 

Gæsterne har sikkert ikke set et lignende show før. 

Showets målgruppe

Både ung som ældre vil nyde mit show, da det bliver tilpasset festens tone. Det er selvironiske jokes krydret med numre som eks. Thunderstruck, Yellow Submarine og Amazing Grace.

Gæsterne bliver tit inddraget i mit show – især fordi der ofte er kommentarer til min beklædning… Jeg giver dem igen på en måde, så det er sjovt for alle.

Jeg sørger for, at stemningen vil stige endnu mere til brylluppet og deltagerne får grinet en masse. Jeg laver også gerne målrettet underholdning om brudeparret.

Send en forespørgsel allerede i dag

Klar til en uforglemmelig oplevelse?

Underholdning til bryllup - eksempel

I løbet af brylluppet kommer jeg spillende ind på sækkepibe og i kilt til den overraskede forsamling.

Folk tror, at nu kommer der et formelt og højtideligt indslag fra Skotland. Men de tager fejl. Allerede fra min første sætning begynder folk straks at grine. Jeg fortæller bl.a. jokes om hvorfor jeg er startet på dette besynderlige instrument, mine uheldige oplevelser, og en af de største udfordringer – at finde et sted at øve.

Brudeparret i centrum

Hvis det ønskes til min underholdning til bryllup, kan jeg få info om brudeparret, og vil jeg flette nogle historier ind om dem på en sjov måde i en tale. Showet fungerer også sagtens uden jeg har fået stikord på forhånd. Jeg plejer at invitere en af gæsterne op og prøve sækkepiben. Det er jo oplagt, at det er enten brud eller gom. Det må jo være den største oplevelse man kan få!

Interaktion med publikum

Ofte stiller publikum spørgsmål i løbet af showet, feks. om hvad der er under kilten – et spørgsmål jeg nemlig aldrig har hørt før… Jeg kommer med et svar prompte, som altid giver en sjov drejning på underholdningen.

Titanic-temaet og Amazing Grace

Undervejs krydrer jeg comedy showet med kendte melodier som Vimmersvej, Thunderstruck, Barbie Girl, Skuld Gammel Venskab Rejn Forgå eller temaet fra Titanic. Jeg spiller selvfølgelig de kendte klassikere som Scotland the Brave og Amazing Grace.

3 fordele ved mit show

Showet slutter af med en sjov finale og sækkepibe udmarch til lyden af gæsternes klapsalver.
Alle får en stor overraskelse.
I komme alle til at grine sammen – og af hinanden.
Deltagerne kommer ikke til at glemme dette show.

Varighed ca. 30 min.

 

Yderligere info

Jeg laver også sjov underholdning til guldbryllup og sølvbryllup.
Mit show egner sig også til at gøre fødselsdagen ekstra sjov og til konfirmationen med sækkepibe og comedy.

” Vi er glade for at vi valgte dig som underholder. SUPER PERFEKT.”

– Maibritt og Tommy Zacho, Slagelse
BRYLLUP