bryllup

Sjov underholdning
til bryllup

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Eventzonen

5/5

Et sjovt indslag til brylluppet

Hej, jeg laver et show der ikke er set før. Brudepar og gæster bliver garanteret positivt overrasket når jeg kommer spillende i kilt på sækkepibe og forvandler festen til et comedy show.

Blandingen af sækkepibe og komik er så unik, at jeg er den eneste i Danmark, ja faktisk Europa, der har denne form for show. Gæsterne har sikkert ikke set et lignende show før. 

Showets målgruppe

Både ung som ældre vil nyde mit show, da det bliver tilpasset festens tone. Det er selvironiske jokes krydret med numre som eks. Thunderstruck, Yellow Submarine og Amazing Grace.

Jeg sørger for, at stemningen vil stige endnu mere til brylluppet og deltagerne får grinet en masse. Jeg laver også gerne målrettet underholdning om brudeparret.

Send en forespørgsel allerede i dag

Klar til en uforglemmelig oplevelse?

Eksempel på underholdning til bryllup

I løbet af brylluppet kommer jeg spillende ind på sækkepibe i kilt til den overraskede forsamling.

Folk tror, at nu kommer der et formelt og højtideligt indslag fra Skotland. Men de tager fejl. Allerede fra min første sætning begynder folk straks at grine.

Jeg fortæller bla. jokes om hvorfor jeg er startet på dette besynderlige instrument, hvilke uheldige oplevelser jeg har haft og en af de største udfordringer – at finde et sted at øve.

Hvis det ønskes, kan jeg få info om brudeparret, og vil jeg flette nogle historier ind om dem på en sjov måde i en tale. Showet fungerer også sagtens uden jeg har fået stikord på forhånd.

Ofte stiller gæsterne spørgsmål i løbet af showet, f.eks. om hvad der er under kilten – et spørgsmål jeg nemlig aldrig har hørt før… Jeg kommer med et svar prompte, som altid giver en sjov drejning på underholdningen.

Jeg plejer at invitere en af gæsterne op og prøve sækkepiben. Det er jo oplagt, at det er enten brud eller gom. Det må jo være den største oplevelse man kan få!

Undervejs krydrer jeg comedy showet med kendte melodier som Vimmersvej, Thunderstruck, Barbie Girl, Skuld Gammel Venskab Rejn Forgå eller temaet fra Titanic. Jeg spiller selvfølgelig de kendte klassikere som Scotland the Brave og Amazing Grace.

Showet slutter af med en sjov finale og sækkepibe udmarch til gæsternes klapsalver.

” Vi er glade for at vi valgte dig som underholder. SUPER PERFEKT.”

– Maibritt og Tommy Zacho, Slagelse
BRYLLUP