ET FESTLIGT INDSLAG TIL 60 års fest

Underholdning til
60 års fødselsdag

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Google

5/5

Sjov underholdning til 60 års fødselsdag

Søger I efter den helt specielle underholdning til 60 års fødselsdag, som med garanti vil sørge for, at gæsterne vil huske festen i lang tid efter?

Gæsterne spærrer øjnene op, når jeg entréer rummet i kilt spillende på sækkepibe og begynder at fyre jokes af. Fødselsdagen bliver med ét forvandlet til et hylemorsomt comedy show.

Mit unikke comedyshow er fyldt til bristepunktet med selvironiske jokes om det at være sækkepibemusiker i Danmark. 

Der vil være en masse jokes om de mindre heldige oplevelser, der følger med denne beskæftigelse og at gå i rundt i kilt.

Musikalsk og personlig underholdning

Udover sjove jokes og interaktion med gæsterne, krydrer jeg underholdningen med coverversioner af f.eks. Vimmersvej, Final Countdown, Thunderstruck eller temaet fra Titanic eller Star Wars.

Jeg spiller naturligvis også de udødelige sækkepibeklassikere Scotland the Brave og Amazing Grace.

Hvis min underholdning til 60 års fødselsdag skal gøres ekstra personlig, så kan der sendes info og anekdoter til mig om fødselaren, og så fletter jeg det ind i showet.

Send en forespørgsel i dag

Få et tilbud på showet

Hvad koster det?
claus-profile.png

Underholdning til 60 års fødselsdag - eksempel

Forestil jer at jeres gæster sidder og venter på at desserten snart bliver serveret. De sidder og snakker og hygger sig, og bliver pludseligt forstyrret af noget sækkepibemusik i det fjerne, som kommer nærmere og nærmere…

Jeg træder ind midt i forsamlingen i kilt og med høj sækkepibemusik alt imens de intetanende gæster nu sikkert forestiller sig, at der kommer et formelt og højtideligt foredrag om Skotland og skotsk kultur.
Allerede efter min første sætning indser de dog hurtigt, at de tager grueligt fejl og alle gæsterne griner højlydt.

Fødselaren prøver piben

Jeg laver en række jokes omkring hvorfor jeg dog er startet med at spille på dette mærkværdige instrument og hvilke uheldige oplevelser, der er fulgt med, som for eksempel denne kæmpe udfordring: At finde et sted at øve!

Jeg plejer at invitere en fra publikum op at prøve sækkepiben, hvilket ville være oplagt skulle være 60 års fødselaren. Uanset om man fylder 20, 40, 60 eller 80 år, så må det givetvis være den største og mest uforglemmelige oplevelse, som man kan ønske sig!

Interaktion med gæsterne

Det er mere reglen end undtagelsen, at gæster til en sjov 60 års fødselsdag bryder ind undervejs i underholdningen med forskellige spørgsmål eller kommentarer.

Det er for eksempel næsten uundgåeligt, at jeg får et spørgsmål om, hvad jeg mon har under kilten. Så kommer der et prompte og improviseret sjovt svar fra mig, som altid får gæsterne helt op at ringe.

Jeg elsker selv når interaktionen med gæsterne er med til at give underholdningen en helt ny komisk drejning.

Pop & rock på sækkepibe

Sækkepibe er mere end bare en gimmick i min underholdning og jeg har i over 20 år spillet på et meget højt niveau både i Danmark og i moderlandet Skotland. I showet bliver der spillet klassiske pop & rock numre, som alle kender. I får også oplevet de to mest kendte til sækkepiben, Scotland the Brave og Amazing Grace leveret på en helt speciel måde.

Tre ting der gør min underholdning til 60 års fødselsdag helt unik:

  1. Alle får en stor og uventet oplevelse
  2. Alle kommer til at grine sammen – og ad hinanden
  3. Gæsterne kommer til at tale om dette uforglemmelige show i lang tid.

Varighed: ca. 30 min.

PS: Læs om underholdning til fødselsdag for alle andre aldre her.

“Med sine tørre jokes og hans gode evne til at inddrage gæsterne, blev det en succes ud over alle forventninger.”

– Henning Jensen, Bjerringbro
60 ÅRS FØDSELSDAG.

Hvad koster et show med Claus Reiss?

For at få en pris, skal du besvare 5 punkter:

1. Hvilket slags arrangement er det?
2. Hvor i landet skal det foregå?
3. Hvilken dato?
4. Et ca. tidspunkt for mit show?
5. Ca. antal deltagere?

Kontakt via formularen, mail: [email protected] eller tlf. 26183890
Så sender jeg dig en pris ud fra de 5 ovennævnte punkter.

Du får tilbuddet pr. mail – eller telefonisk, hvis du ønsker det.
Det er selvfølgelig helt uforpligtende =)