festligt indslag til fødselsdag

Underholdning
til fødselsdag

Covid-19 info –

Trods pandemien laver jeg underholdning til fødselsdag inden for gældende lovgivning.

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Google

5/5

Få en ekstra sjov fødselsdag

Giv fødselar og gæster en helt speciel oplevelse. Jeg leverer underholdning til fødselsdag, så gæster i alle aldre virkelig får rørt lattermusklerne.

Jeg er den eneste i Danmark, der underholder med en blanding af sækkepibe og komik. Det selvironiske comedy show er proppet med geniale jokes om sækkepiben, mine uheldige oplevelser og den skotske uniform.

Showets målgruppe

Er faktisk alle. Mit show rammer bredt, så både ældre som unge morer sig. Derfor har jeg allerede lavet underholdning til fødselsdag for 15-90-årige.

Mit comedy show suppleres af melodier, som ikke hører til sækkepibe. F.eks. Vimmersvej, Barbie Girl, Amazing Grace eller Thunderstruck med AC/DC.

Jeg laver også gerne målrettet underholdning til fødselaren ud fra stikord og historier.

Send en forespørgsel allerede i dag

Klar til en uforglemmelig oplevelse?

Underholdning til fødselsdag - eksempel

I løbet af fødselsdagsfesten kommer jeg spillende ind på sækkepibe i kilt til den overraskede forsamling.

Folk tror, at nu kommer der et formelt og højtideligt indslag fra Skotland. Men de tager fejl. Allerede fra min første sætning begynder folk straks at grine. Jeg fortæller bl.a. jokes om hvorfor jeg er startet på dette besynderlige instrument, hvilke uheldige oplevelser jeg har haft og en af de største udfordringer – at finde et sted at øve.

Fødselaren i centrum

Hvis du ønsker det, kan jeg have fået nogle historier om fødselaren, og flette nogle historier ind om ham/hende på en sjov måde, evt. i en tale. Showet fungerer også sagtens uden jeg har fået info på forhånd. Jeg plejer at invitere en fra publikum op og prøve sækkepiben. Det er jo oplagt, at det er fødselaren. Det må jo være den største oplevelse man kan få!

Interaktion med publikum

Ofte stiller publikum spørgsmål i løbet af showet, feks. om hvad der er under kilten – et spørgsmål jeg nemlig aldrig har hørt før… Jeg kommer med et svar prompte, som altid giver en sjov drejning på underholdningen.

Thunderstruck og Amazing Grace

Undervejs krydrer jeg comedy showet med kendte melodier som eks. Final Countdown, Vimmersvej, Thunderstruck, temaet fra Titanic eller Star Wars. Jeg spiller selvfølgelig de kendte klassikere som Scotland the Brave og Amazing Grace.

3 ting I får ud af mit show

Showet slutter af med en sjov finale og sækkepibe udmarch til lyden af gæsternes klapsalver.

  • Alle får en stor overraskelse.
  • I komme alle til at grine sammen – og af hinanden.
  • Deltagerne kommer ikke til at glemme dette show.

Varighed ca. 30 min.

Ekstra info

Jeg laver også sækkepibe comedy til konfirmation og bryllup

“Tusind tak for en fantastisk oplevelse! Gæsterne syntes at det var et meget sjovt indslag.”

– Susanne Cetti, København
60 ÅRS FØDSELSDAG.