et sjovt indslag til fødselsdagen

Underholdning
til fødselsdag

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Google

5/5

Få en ekstra sjov fødselsdag

Leder du efter sjov og anderledes underholdning til fødselsdag? Så læs bare videre. Jeg leverer et show, som får alle gæster til at spærre øjnene op og flække af grin.

Du finder med garanti ikke andre i Danmark, der underholder med en blanding af sækkepibe og komik

Mit selvironiske comedyshow er en kavalkade af unikke jokes om sækkepiben, mine uheldige oplevelser og ikke mindst den ternede nederdel fra det skotske højland.

Lad bare mig levere det festlige indslag til fødselsdagen, for så er der garanti for latter.

Showets målgruppe

Min underholdning får helt sikkert grinene frem hos både børn, unge og ældre. Jeg har nemlig med stor succes lavet utallige shows til alt fra 15 til 90 års fødselsdage.

Vimmersvej, Barbie Girl, Amazing Grace eller Thunderstruck. Ja, du kender numrene, men du troede ikke de hørte til på en sækkepibe, vel? Det gør det i mit comedyshow og det er med garanti et stensikkert hit hos alle gæsterne og fødselaren.

Jeg kan også sørge for, at fødselaren forbliver festens midtpunkt ved at lave målrettet underholdning til ham eller hende ud fra stikord og historier, som er sendt til mig på forhånd.

Send en forespørgsel allerede i dag

Klar til en uforglemmelig oplevelse?

Underholdning til fødselsdag - eksempel

I løbet af fødselsdagsfesten kommer jeg spillende ind på sækkepibe i kilt til den overraskede forsamling.

Folk tror, at nu kommer der et formelt og højtideligt indslag fra Skotland. Men de tager fejl. Allerede fra min første sætning begynder folk straks at grine. Jeg fortæller bl.a. jokes om hvorfor jeg er startet på dette besynderlige instrument, hvilke uheldige oplevelser jeg har haft og en af de største udfordringer – at finde et sted at øve.

Fødselaren i centrum

Hvis du ønsker det, kan jeg have fået nogle historier om fødselaren, og flette nogle historier ind om ham/hende på en sjov måde, evt. i en tale. Showet fungerer også sagtens uden jeg har fået info på forhånd. Jeg plejer at invitere en fra publikum op og prøve sækkepiben. Det er jo oplagt, at det er fødselaren. Det må jo være den største oplevelse man kan få!

Interaktion med publikum

Ofte stiller publikum spørgsmål i løbet af min underholdning til fødselsdag, f.eks. om hvad der er under kilten – et spørgsmål jeg nemlig aldrig har hørt før… Jeg kommer med et svar prompte, som altid giver en sjov drejning på underholdningen.

Thunderstruck og Amazing Grace

Undervejs krydrer jeg comedy showet med kendte melodier som eks. Final Countdown, Vimmersvej, Thunderstruck, temaet fra Titanic eller Star Wars. Jeg spiller selvfølgelig de kendte klassikere som Scotland the Brave og Amazing Grace.

3 ting I får ud af mit show

Showet slutter af med en sjov finale og sækkepibe udmarch til lyden af gæsternes klapsalver.

  • Alle får en stor overraskelse.
  • I komme alle til at grine sammen – og af hinanden.
  • Deltagerne kommer ikke til at glemme dette show.

Varighed ca. 30 min.

Ekstra info

Jeg laver også underholdning til konfirmation samt underholdning til bryllup

“Tusind tak for en fantastisk oplevelse! Gæsterne syntes at det var et meget sjovt indslag.”

– Susanne Cetti, København
60 ÅRS FØDSELSDAG.