ET SJOVT INDSLAG TIL 40 års festen

Underholdning til
40 års fødselsdag

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Google

5/5

40 års fødselsdag surprise!

Er du på udkig du efter den helt specielle underholdning til 40 års fødselsdag, men har løbet panden mod muren?

Så synes jeg du skulle skynde dig at læse videre og finde ud af, hvordan jeg sørger for en oplevelse, der brænder sig ind på gæsternes nethinder.

Mit navn er Claus Reiss, og jeg er den eneste kunstner i Danmark, der blander sækkepibe med komik. Underligt ik? 😉

Mit unikke comedy show er propfyldt med selvironiske jokes om at være sækkepibespiller i Danmark. Showet krydres med kendte pop/rocknumre som du aldrig har hørt på piben før.

Anderledes underholdning til 40 års

Udover en masse skarpe jokes, så kan I også forvente at høre Barbie Girl, 99 Luftballons og Thunderstruck oversat til sækkepibe.

Gæsterne byder ofte ind med kommentarer om musikken og min kilt – hvilket er helt på sin plads. De får bare en kækt svar tilbage med det samme.

Skal underholdningen gøres personligt, så modtager jeg gerne historier om 40 års fødselaren, og fletter dem naturligt ind i en sjov tale.

 

Send en forespørgsel i dag

Få et tilbud på showet

Hvad koster det?
claus-profile.png

Hvordan underholdning til 40 års fødselsdag kan foregå

Forestil dig at din fest er godt oppe at køre og dine gæster har fået noget indenbords. Stemningen er høj og pludselig bliver den forstyrret af noget sækkepibemusik i det fjerne, som kommer nærmere og nærmere… 

Jeg træder ind midt på dansegulvet i kilt og med høj sækkepibemusik og gæsterne sidder med et kæmpegrin men også med en undren over, hvad der nu skal ske.

Allerede efter min første sætning bliver alle hurtigt klar over, at nu skal der ske noget virkeligt sjovt. Jeg laver en række jokes omkring hvorfor jeg dog er startet med at spille på dette mærkværdige instrument og hvilke uheldige oplevelser, der er fulgt med, som for eksempel denne kæmpe udfordring: At finde et sted at øve!

40 års fødselaren i centrum

Jeg modtager gerne input om fødselaren og laver noget sjovt ud fra det. Underholdningen fungerer også fint uden denne info.

Derudover plejer at invitere en fra publikum op at prøve sækkepiben, hvilket ville være oplagt skulle være 40 års fødselaren. Uanset om man er mand eller kvinde, så må det da være den ultimative oplevelse, som man kan ønske sig i 40 års fødselsdagsgave.

Interaktion med gæsterne

Jeg har endnu ikke oplevet en 40 års fødselsdag, hvor en eller flere gæster bryder ind undervejs i showet med forskellige spørgsmål eller ”sjove” bemærkninger. ”Hvad har du under kilten?”, dukker op stort set hver gang. Det er helt ok med mig og der kommer et prompte og sjovt svar fra mig, som altid får gæsterne til at flække af grin.

Jeg sætter stor pris på interaktionen med gæsterne og er det ligesom også med til at give showet en helt ny komisk drejning. 

Thunderstruck og Amazing Grace

Sækkepibe er mere end bare en gimmick i min underholdning til 40 års fødselsdag, og jeg har i over 20 år spillet på et meget højt niveau både i Danmark og i moderlandet Skotland.

Derfor kan jeg krydre showet med professionelt udførte coverversioner af for eksempel Final Countdown, Thunderstruck eller temaet fra Titanic eller Star Wars. Jeg spiller naturligvis også de udødelige sækkepibeklassikere Scotland the Brave og Amazing Grace.

Tre sætninger om min underholdning til 40 års fødselsdag:

  • Alle får en kæmpe overraskelse
  • Alle kommer til at grine sammen – og ad hinanden
  • Gæsterne kommer til at tale om dette show lang tid efter

Varighed: ca. 30 min.

Læs om underholdning til fødselsdag for alle andre aldre her.

“Vi havde den mest fantastiske aften. Tusind tak for din optræden.”

– Anne Marie Winther Hansen, Vejle

(Underholdning til 40 års fødselsdag)

Hvad koster et show med Claus Reiss?

For at få en pris, skal du besvare 5 punkter:

1. Hvilket slags arrangement er det?
2. Hvor i landet skal det foregå?
3. Hvilken dato?
4. Et ca. tidspunkt for mit show?
5. Ca. antal deltagere?

Kontakt via formularen, mail: [email protected] eller tlf. 26183890
Så sender jeg dig en pris ud fra de 5 ovennævnte punkter.

Du får tilbuddet pr. mail – eller telefonisk, hvis du ønsker det.
Det er selvfølgelig helt uforpligtende =)