fbpx

Få en festlig 70 års fest

Underholdning til
70 års fødselsdag

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Google

5/5

Sjovt indslag til 70 års fødselsdag

Hvis du har haft lidt svært ved at finde den rette underholdning til 70 års fødselsdag, så giv ikke op endnu.

Jeg er nemlig sikker på, at jeg har lige dét, som du søgerMit navn er Claus Reiss, og som den eneste kunstner i hele Danmark blander jeg komik med sækkepibe. Oplagt, ik’?

Mit unikke show er fyldt med selvironiske vittigheder om at være sækkepibespiller i Danmark. De får også hørt kendte numre på sækkepiben, leveret med et glimt i øjet. 

Gæsterne får en rigtig sjov oplevelse, når de hører om mine uheldige episoder med musikken og kilten.

Anderledes 70 års fest

Showet indeholder naturligvis kendte sækkepibeklassikere som Amazing Grace og Scotland The Brave, men der vil også være kendte 60-80’er hits, som Yellow Submarine eller 99 Luftballons.

Gæsterne plejer ikke at være bange for at byde ind med kommentarer undervejs om musikken eller min kilt. Jeg giver et kækt svar tilbage, som alle i rummet vil grine af.

Skal underholdningen gøres personlig, så send mig nogle stikord og historier om 70 års fødselaren og så fletter jeg det naturligt ind i f.eks. en tale.

Send en forespørgsel i dag

Klar til en uforglemmelig oplevelse?

Hvordan kunne underholdningen til en 70 års fødselsdag tage sig ud?

Forestil dig at din fest er godt i gang at og dine gæster er i rigtig godt humør. Stemningen er høj og pludselig bliver den forstyrret af noget sækkepibemusik i det fjerne, som kommer nærmere og nærmere.

Jeg træder ind midt på dansegulvet i kilt og med høj sækkepibemusik og gæsterne sidder med et kæmpegrin men også med en undren over, hvad der nu skal ske. Allerede efter min første sætning bliver alle hurtigt klar over, at nu skal der ske noget virkeligt sjovt. Jeg laver en række jokes omkring hvorfor jeg dog er startet med at spille på dette mærkværdige instrument og hvilke uheldige oplevelser, der er fulgt med, som for eksempel denne kæmpe udfordring: At finde et sted at øve!  

70 års fødselaren i centrum

Skal underholdningen gøres personlig, så send mig bare et par stikord eller historier om 70 års fødselaren og så fletter jeg det naturligt ind i underholdningen i f.eks. en tale. Underholdningen fungerer også fint uden denne info, og jeg plejer at invitere en fra publikum op at prøve sækkepiben, hvilket ville være oplagt skulle være 70 års fødselaren. Uanset om man er mand eller kvinde, så må det da være den ultimative oplevelse, som man kan ønske sig i 70 års fødselsdagsgave. Og sikke en underholdning til en 70 års fødselsdag.

Interaktion med gæsterne

Jeg har endnu ikke oplevet en 70 års fødselsdag, hvor en eller flere gæster ikke bryder ind undervejs i showet med forskellige spørgsmål eller ”sjove” bemærkninger. ”Hvad har du under kilten?”, dukker op stort set hver gang. Det er helt ok med mig og der kommer et prompte og improviseret sjovt svar fra mig, som altid får gæsterne til at klaske sig på lårene af grin. Jeg sætter stor pris på interaktionen med gæsterne og det er ligesom også med til at give showet en helt ny komisk drejning. 

Skuld Gammel Venskab Rejn Forgo og Amazing Grace

Sækkepiben er mere end bare en rekvisit i min underholdning til 70 års fødselsdagen og jeg har i over 20 år spillet på et meget højt niveau både i Danmark og i moderlandet Skotland. Derfor kan jeg krydre underholdningen med professionelt udførte coverversioner af for eksempel Skuld Gammel Venskab Rejn Forgo, Kald Det Kærlighed eller temaet fra filmen S/S Martha. Jeg spiller naturligvis også de udødelige sækkepibeklassikere Scotland the Brave og Amazing Grace.

Tre ting der gør min underholdning til 70 års fødselsdag helt unik

Jeg slutter altid min underholdning af med en sjov finale og en sækkepibeudmarch til lyden af gæsternes klapsalver.

  • Alle får en stor og uventet oplevelse
  • Alle kommer til at grine sammen – og ad hinanden
  • Gæsterne vil få svært ved at glemme denne underholdning i lang tid

Varighed: ca. 30 min. 

Se hvordan jeg generelt laver underholdning til privatfest her

Læs om underholdning til fødselsdag i andre aldre her

“Som du nok selv fornemmede, gjorde du stor lykke.

Tak for din indsats, som bidrog så væsentligt til en vellykket fest.”

– Bjørn Danielsen, Lisbjerg