sølvbryllup

Underholdning
til sølvbryllup

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Eventzonen

5/5

Et sjovt indslag til sølvbrylluppet

God underholdning til sølvbryllup kan være svær at finde. Mange gange oplever man desværre at gæsterne har set noget lignende i forvejen. Hvad med at opleve et comedy show tilsat sækkepibe?

Jeg har over 15 års erfaring med at levere underholdning til sølvbryllup og giver et unikt comedy show hvor alle uanset alder og køn bliver meget underholdt og overraskede.

Gæsterne kommer til at opleve en masse uhøjtidelige jokes krydret med numre man ikke har hørt på en sækkepibe før.

Showets indhold

Mit show er fyldt med selvironiske jokes om min uheldige karriere sammensat med kendte melodier på sækkepiben. Hør bl.a. Amazing Grace, Final Countdown eller Thunderstruck på piben.

Undervejs inddrager jeg publikum, hvilket gør showet både interaktivt og nærværende. Ofte kommer gæsterne med en kommentar og så får de et kækt modsvar til stor latter for alle.

Ved hjælp af stikord kan jeg også holde en sjov tale for sølvbrudeparret eller inddrage andre af gæsterne i min underholdning til sølvbryllup.

Send en forespørgsel i dag

Få et tilbud på showet

Hvad koster det?
claus-profile.png

Eksempel på underholdning til sølvbryllup

I løbet af sølvbrylluppet kommer jeg spillende ind på sækkepibe i kilt til den overraskede forsamling.

Folk tror, at nu kommer der et formelt og højtideligt indslag fra Skotland. Men de tager fejl. Allerede fra min første sætning begynder folk straks at grine.

Jeg fortæller bla. jokes om hvorfor jeg er startet på dette besynderlige instrument, hvilke uheldige oplevelser jeg har haft og en af de største udfordringer – at finde et sted at øve.

Hvis det ønskes, kan jeg få info om sølvbrudeparret, og vil jeg flette nogle historier ind om dem på en sjov måde i en tale. Showet fungerer også sagtens uden jeg har fået stikord på forhånd.

Ofte stiller gæsterne spørgsmål i løbet af showet, f.eks. om hvad der er under kilten – et spørgsmål jeg nemlig aldrig har hørt før… Jeg kommer med et svar prompte, som altid giver en sjov drejning på underholdningen.

Jeg plejer at invitere en af gæsterne op og prøve sækkepiben. Det er jo oplagt, at det er enten brud eller gom. Det må jo være den største oplevelse man kan få!

Undervejs krydrer jeg comedy showet med kendte melodier som kan være Vimmersvej, Thunderstruck, Barbie Girl, Skuld Gammel Venskab Rejn Forgå eller temaet fra Titanic. Jeg spiller selvfølgelig de kendte klassikere som Scotland the Brave og Amazing Grace.

Showet slutter af med en sjov finale til gæsternes klapsalver.

“Alle var vilde med det, især mine forældre. De fik en uforglemmelig dag.”

– Camilla Lauritzen, Viby Sjælland
SØLVBRYLLUP

Hvad koster et show med Claus Reiss?

For at få en pris, skal du besvare 5 punkter:

1. Hvilket slags arrangement er det?
2. Hvor i landet skal det foregå?
3. Hvilken dato?
4. Et ca. tidspunkt for mit show?
5. Ca. antal deltagere?

Kontakt via formularen, mail: [email protected] eller tlf. 26183890
Så sender jeg dig en pris ud fra de 5 ovennævnte punkter.

Du får tilbuddet pr. mail – eller telefonisk, hvis du ønsker det.
Det er selvfølgelig helt uforpligtende =)