En sjov overraskelse til konfirmation

Underholdning
til konfirmation

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Google

5/5

Unik underholdning til konfirmation

Har du nogensinde overvejet at tilkalde en sækkepibe-komiker? Jeg kan i hvert fald love dig, at ingen af dine venner kan prale af det, for jeg er både den bedste – ja ok, og eneste – sækkepibe-komiker i Danmark.

Jeg garanterer en oplevelse, der både er sjov for lillesøster, bedstefar og ham den irriterende onkel. Mit koncept er ret unikt, fordi jeg blander stand-up komik med sækkepiben.

En sjov overraskelse til konfirmanden

Som sækkepibespiller kan der komme mange, mange uheldige oplevelser. Og dem skal I nok få lov til at høre om, når jeg kommer på besøg.

I slipper heller ikke for en storslået musikalsk oplevelse, hvor jeg spiller utraditionelle melodier og fortolkning, så folk klasker sig på lårene af grin.

Konfirmanden får også lige nogle sjove råd om at være i de voksnes rækker. Min underholdning til konfirmation skal nok sætte ekstra gang i dagen! 

Send en forespørgsel i dag

Klar til en uforglemmelig oplevelse?

Underholdning til konfirmation - eksempel

I løbet af konfirmationen kommer jeg spillende ind på sækkepibe i kilt til stor overraskelse for forsamlingen.

Konfirmand og gæster tror, at nu kommer der et formelt og højtideligt indslag fra Skotland. Men de tager fejl. Allerede fra min første sætning begynder de straks at grine.

Jokes om mig og sækkepiben

Jeg fortæller jokes om hvorfor jeg er startet på dette mærkelige instrument, mine uheldige oplevelser og misforståelser + en af de største udfordringer – at finde et sted at øve.

Gæsterne er med i showet

Ofte stiller den sjove onkel eller en anden gæst spørgsmål i løbet af showet, feks. om hvad der er under kilten – et spørgsmål jeg nemlig aldrig har hørt før… Jeg kommer med et svar prompte, som altid giver en sjov drejning på underholdningen.

Jeg plejer at invitere en af gæsterne op og prøve sækkepiben. Det er jo oplagt, at det er konfirmanden, hvis han/hun tør. Det må jo være den største oplevelse man kan få!

Titanic, Barbie Girl og Amazing Grace

Jeg krydrer min underholdning til konfirmation med kendte melodier som Barbie Girl, Vimmersvej, Thunderstruck eller temaet fra Titanic. Jeg spiller selvfølgelig de kendte klassikere som Scotland the Brave og Amazing Grace.

3 vigtige ting om showet

Showet slutter af med en sjov finale og sækkepibe udmarch til lyden af gæsternes klapsalver.

  • Alle får en stor overraskelse.
  • I komme alle til at grine sammen – og af hinanden.
  • Konfirmanden og gæster kommer ikke til at glemme mit Sækkepibe Comedy Show.
 

Varighed ca. 30 min.

Andre shows

Jeg har også stor erfaring med at være en overraskelse som underholdning til bryllup samt underholdning til fødselsdag.

“Tak til Claus Reiss for et indslag i særklasse. Jeg er nu sækkepibe fan”

– Lars Vincent, Aarhus
EMILIES KONFIRMATION