Kursus i præsentationsteknik

Jeg har altid gået meget op i, hvordan et budskab leveres til et publikum. Lige meget om det er comedy eller et videnstungt emne, så afhænger det 100% af afsenderen at få det formidlet til lytterne.

Jeg kan blive helt forgabt i at se, hvordan dygtige komikere står på scenen og leverer deres materiale – eller at se en medrivende TED-talk. Omvendt mister jeg interessen, hvis jeg hører et oplæg fra en taler, der ikke har forstand på at stå på scenen og have kontakt med publikum – eller bare er nervøs.

Præsentationsteknik er kort sagt min store passion, og med mine +1000 timers scenetid har jeg valgt at dele ud af min viden og erfaringer i et kursus på enten 1 eller 2 dage. Læs mere om mit kursus i præsentationsteknik

Hvad koster et show med Claus Reiss?

For at få en pris, skal du besvare 5 punkter:

1. Hvilket slags arrangement er det?
2. Hvor i landet skal det foregå?
3. Hvilken dato?
4. Et ca. tidspunkt for mit show?
5. Ca. antal deltagere?

Kontakt via formularen, mail: [email protected] eller tlf. 26183890
Så sender jeg dig en pris ud fra de 5 ovennævnte punkter.

Du får tilbuddet pr. mail – eller telefonisk, hvis du ønsker det.
Det er selvfølgelig helt uforpligtende =)