fbpx

Fungerer banko til min fest?

Under corona-epidemien blev banko endnu mere populært. Jeg begyndte at være online banko-opråber – selvfølgelig med et islæt af sækkepibe & comedy. Da samfundet åbnede op blev interessen ved med at være der, så jeg er fortsat sjov banko opråber til alle slags fester.

Vil en omgang banko så passe til din fest? Jeg kan ikke give dig det endelige svar, men komme med nogle plusser og minusser:

PLUSSER

  • Alle folk kender banko, så der kræves ikke instruktioner.
  • Der opbygges konstant spænding, for hvem har ikke lyst til at vinde?
  • Det er nemt at arrangere. Når jeg er banko opråber, så har jeg tromle, plader og brikker med til gæsterne. Du skal bare sørge for gevinster.
  • Det foregår i et tempo hvor alle kan følge med, og der er plads til sjov undervejs.


MINUSSER

  • Banko kan tage lang tid. Men så er det op til opråberen at være underholdende undervejs. Det er også en fordel at køre 1 vandret række, 2 vandrette og en fuld plade, så der oftere er gevinst.
  • Banko er gammeldags. Tjaaah, men det er en hyggelig tradition, som jeg pepper op med jokes, skæve talrim og ping-pong med gæsterne.

Hvis du stadig ikke synes, banko er noget for dig, så kan du jo altid hyre mig til at underholde jer 😉 Jeg garanterer at lave sjov underholdning til firmafest – eller sjov underholdning til privatfest.