konfirmation

Stand-up
til konfirmation

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Eventzonen

5/5

Få sjov stand-up til konfirmation

Har du nogensinde overvejet at tilkalde en sækkepibe stand-up komiker? Jeg kan i hvert fald love dig, at ingen af dine venner kan prale af det, for jeg er både den bedste – ja ok, og eneste – sækkepibe stand-upper i Danmark.

Jeg garanterer en oplevelse, der både er sjov for lillesøster, bedstefar og ham den irriterende onkel. Mit koncept er ret unikt, fordi jeg blander stand-up komik med sækkepiben.

Showets indhold

Som sækkepibespiller kan der komme mange, mange uheldige oplevelser. Og dem skal I nok få lov til at høre om, når jeg kommer på besøg.

I slipper heller ikke for en storslået musikalsk oplevelse, hvor jeg spiller utraditionelle melodier og fortolkning, så folk klasker sig på lårene af grin.

Mit Sækkepibe Comedy Show skal nok sætte ekstra gang i dagen! Til info tilbyder jeg også at lave en sjov tale ud fra historier om konfirmanden. 

 

Send en forespørgsel i dag

Få et tilbud på showet

Hvad koster det?
claus-profile.png

Eksempel på stand-up til konfirmation

I løbet af konfirmationen kommer jeg spillende ind på sækkepibe i kilt til den overraskede forsamling.

Folk tror, at nu kommer der et formelt og højtideligt indslag fra Skotland. Men de tager fejl. Allerede fra min første sætning begynder folk straks at grine.

Et besynderligt instrument

Jeg fortæller en masse jokes om hvorfor jeg er startet på dette besynderlige instrument, hvilke uheldige oplevelser jeg har haft og en af de største udfordringer – at finde et sted at øve.

Sjov tale til konfirmanden

Til enhver konfirmation er det jo oplagt med en tale. Jeg holder gerne en humoristisk tale til konfirmanden om fordele og ulemper ved at komme i de voksnes rækker. Hvis jeg på forhånd har modtaget historier og anekdoter om konfirmanden, får jeg flettet ham/hende ind i talen, så det er sjovt for alle.

Den sjove onkel…

Ofte stiller den sjove onkel eller en anden gæst spørgsmål i løbet af showet, feks. om hvad der er under kilten – et spørgsmål jeg nemlig aldrig har hørt før… Jeg kommer med et svar prompte, som altid giver en sjov drejning på underholdningen.

Prøv piben en gang

Jeg plejer at invitere en af gæsterne op og prøve sækkepiben. Det er jo oplagt, at det er konfirmanden, hvis han/hun tør. Det må jo være den største oplevelse man kan få!

Musik alle kender

Undervejs krydrer jeg comedy showet med kendte melodier som Barbie Girl, Vimmersvej, Thunderstruck eller temaet fra Titanic. Jeg spiller selvfølgelig de kendte klassikere som Scotland the Brave og Amazing Grace.

Min stand-up til konfirmation slutter af med en sjov finale og sækkepibe udmarch til lyden af gæsternes klapsalver.

Varighed ca. 30 min.

“Tak til Claus Reiss for et indslag i særklasse. Jeg er nu sækkepibe fan”

– Lars Vincent, Skanderborg
EMILIES KONFIRMATION

Hvad koster et show med Claus Reiss?

For at få en pris, skal du besvare 5 punkter:

1. Hvilket slags arrangement er det?
2. Hvor i landet skal det foregå?
3. Hvilken dato?
4. Et ca. tidspunkt for mit show?
5. Ca. antal deltagere?

Kontakt via formularen, mail: [email protected] eller tlf. 26183890
Så sender jeg dig en pris ud fra de 5 ovennævnte punkter.

Du får tilbuddet pr. mail – eller telefonisk, hvis du ønsker det.
Det er selvfølgelig helt uforpligtende =)