Firmafest

Online comedy
til firmaer

Danmarks Nationalbank logo
Deloitte logo
Novo logo
Kellogg's logo

Grin sammen - hver for sig

Få samlet hele virksomheden online og få et godt grin. Jeg tilbyder et show, som dig og dine kollegaer næppe vil glemme.

I over 13 år har jeg optrådt med en blanding af sækkepibemusik & comedy, der både overrasker og vækker høj latter.

Jeg kan f.eks. lave mit show hos jer, hvor der kan være op til 10 deltagere. Resten griner med online. Alternativt kan jeg også lave hele showet online.

Nu med whiskysmagning

I samarbejde med Dennis Klindrup fra smagning.com tilbyder vi en pakke med online whiskysmagning og show. Rom/gin-smagning er også mulig.

Deltagerne har på forhånd fået smagsprøver, og kan sidde og sippe eller bunde med 😉

Efter smagningen starter mit sækkepibe comedy show med masser af jokes og musik. Deltagerne – både live og online –  bliver inddraget på en sjov måde.

Trustpilot

5/5

Facebook

5/5

Eventzonen

5/5

Send en forespørgsel allerede i dag

Klar til en uforglemmelig oplevelse?

Eksempel på online comedy og whiskysmagning

Inden jeres arrangement modtager hver deltager en kasse med smagsprøver. Derudover får hver ansat også et link til Zoom/Teams/Skype/Meet.

Onlinesmagningen foregår med whisky, rom eller gin af høj kvalitet. Dennis Klindrup er ekspert i at gøre det til en underholdende og lærerig oplevelse.

Sækkepibeshowet

Bagefter ved deltagerne, at der kommer underholdning, men ikke hvad. Alle bliver overraskede, da en fyr med sækkepibe og kilt komme spillende ind.

Folk tror, at nu kommer der et formelt og højtideligt indslag fra Skotland. Men de tager fejl. Allerede fra min første sætning begynder folk straks at grine.

Jeg fortæller bl.a. jokes om hvorfor jeg er startet på dette besynderlige instrument og hvilke uheldige oplevelser jeg har haft.

Interaktion med publikum

Ofte stiller folk spørgsmål i løbet af showet, f.eks over chatten. De vil typisk gerne vide, hvad der er under kilten – et spørgsmål jeg nemlig aldrig har hørt før… Jeg kommer med et svar prompte, som altid giver en sjov drejning på underholdningen.

Pop & rock numre

Undervejs krydrer jeg comedy showet med kendte melodier som Final Countdown, Vimmersvej, Thunderstruck eller temaet fra Titanic eller Star Wars. Jeg spiller selvfølgelig de kendte klassikere som Scotland the Brave og Amazing Grace.

Showet slutter af med en sjov finale og sækkepibe udmarch.

Varighed

Varighed for hele arrangementet er typisk 2 timer.
(1,5 time onlinesmagning og 30 min. show. )

Varigheden af begge indslag kan gøres kortere/længere.

“Vi var SIMPELTHEN så glade for dig Claus”

– Anne Julie Grabowski
COMWELL